In cooperation with

Mercedes Limo & Rent a Car - Dobrodošli

Skoro deceniju Mercedes Rent a Car je sinonim sa Mercedes Benz Srbija. U saradnji dva velika Brenda su sa istim ciljem, da Vam vrhunsko iskustvo pri iznajmnjivanju autombila.
Kvalitet nase usluge, profesionalizam nasih zaposlenih i nasa velika gama Mercedesovih modela je rezultiralo da MERCEDES BENZ SRBIJA -EMIL FREY odabere nas kao zvanicne partere u segment zamenskog vozila za svoje klijente. Ta cinjenica Vam pruza sigurnost da cete dobiti najboli moguci kvalitet i uslugu, sto se i ocekuje od nekoga ko je zvanicni partner Mercedesa kao svedskog Brenda.
Kad kod nas izvrsite rentiranje vozila, mozete biti sigurni da nema skrivenih troskova i da je cena iz ponude koju prihvatite konacna cena najma.
Na raspolaganju Vam stoje sve klase mercedesovih modela ,tako da mozete odabrati model koji ce najbolje zadovoljiti Vase potrebe .Pri izboru modela smo se potrudili da zadovoljimo zahteve i najizbirljivijih klijenata.Vozni park cine vozila prosecne starosti 18 meseci koja se redovno odrzavaju iskljucivo u servisu Mercedes Benz Srbija, sto garantije punu sigurnos i udobnost pri voznji nasih automobile.
U ponudi posebne pogodnosti za dugorocne najmove za fizicka lica ,kao i domace i strane kompanije pri cemu je nasa kompletna logisticka podrska.

Posebna Ponuda u 2019: GRATIS Osiguranje Putnika i 70% Kasko Osiguranje od Stetnog Dogadija i Kradje automobila.

 


Kontaktirajte nas:    Beograd: +381 11 397-33-07  , 398-25-88
                                Novi Sad: +381 65 550 40 76, 063 55 00 25
                                0 - 24: +381 63 20 20 13

 

Naša filozofija je veoma jednostavna:
Mi pru┼żamo najbolje ljudima koji o─Źekuju najbolje!
Dr Dietre Zetsche